BİLGİ TEKNOLOJİLERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZ MICROSOFT DYNAMICS ZİRVESİ’NDE

Doğa Koleji, sektörün öncü firmalarına ev sahipliği yapan Microsoft uzmanları ve Microsoft Dynamics kullanıcılarının yer aldığı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen, Microsoft Dynamics Zirvesi’nde eğitim sektörüne kazandırdığı CRM iş çözümü deneyimlerini paylaştı.

ETİKETLER : crm , microsoft dynamics , ömer ömeroğlu , seminer , eğitim

Doğa Okulu CIO’su E. Ömer Ömeroğlu’nun  Doğa Koleji'nde hayata geçirdiği ”800 Kullanıcılı Dynamics CRM projesi"  semineri ile beğeni topladı. Ö. Ömeroğlu “Eğitim iş çözümlerinde kararlı, esnek, hızlı büyüyen ve dinamik bir yapıyı hedef aldıklarını, etkin süreç yönetimi ile kurum verimliliğini en üst seviyeye taşımayı amaçladıklarını“ belirterek sözlerine şu şekilde devam etti; “Genel Merkezde 250 personel olmak üzere, 75 farklı lokasyonda Halkla İlişkiler  ve Dış Saha Ekibi ile toplam 800 kişilik dev bir yapı olarak hizmet veren Doğa Okulu CRM ekibi, Microsoft Dynamics CRM çözümü ile tüm bu organizasyonlarını tek çatı altına toplamış oldu. Artık daha profesyonel, esnek ve hızlı çözümler üretebileceğinin altını çizen Ömer.Ömeroğlu şirket verimliliğini en üst seviyeye çıkarmanın ve veli memnuniyetini arttırmanın öncelikli hederflerinin başında geldiğini iletti.”