BİLGİ ÜNİVERSİTESİ AFYON DOĞA KOLEJİ'NİN KONUĞU OLDU

MBA programının lise düzeyine uyarlanmış haliyle eğitim alan t-MBA öğrencileri, yaşıtlarından çok ileride bir akademik performans sergiliyorlar.

ETİKETLER : afyon doğa koleji , bilgi üniversitesi , haluk bilal , öğrenci meclisi , t-MBA , seminer

Afyon Doğa Okulu t-MBA öğrencileri, üniversitelerin okullarda tanıtım semineri vermesini destekleyici bir organizasyon düzenledi. t-MBA öğrencilerinin düzenlediği ilk seminerde İstanbul Bilgi Üniversitesi Antalya Bölge Yöneticisi E. Haluk BİLAL'i ağırladık. Seminere 11. ve 12. sınıf t-MBA öğrencilerimiz katıldı.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilerin doğru karar verebilmeleri, geleceklerini şekillendirmelerinde yardımcı olmak amacıyla düzenlenen seminerde öğrenciler sınav kaygısı, sınavda zaman kazanma, öğrenciye uygun meslek seçimi, aile etkisi gibi konularda bilgilendirildi. E. Haluk BİLAL, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin akademik önemi ve bölümleri hakkındaki bilgileri öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler keyifli ve bilgi dolu sunumları dinlemenin yanı sıra merak ettikleri soruların cevaplarını buldular. Seminer sonunda üniversite hayali kuran gençlere üniversitenin tanıtım materyalleri hediye edildi.