Haber ve Etkinlikler

BİLGİ VE DOĞA YÖNETİCİLERİ SANTRALİSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde gerçekleşen strateji toplantısında BİLGİ-Doğa yöneticileri buluştu.


Doğa Koleji CEO’su Dr. İsmail Kızılbay, Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, BİLGİ ve Doğa Koleji Lisanslı Okul Yöneticileri, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul kampüsünde gelecek yılın stratejilerini paylaşmak üzere bir araya geldi. Konuşmasına okul yöneticilerine teşekkür ederek başlayan Doğa Koleji CEO’su Dr. İsmail Kızılbay ‘‘20 yıldır eğitimdeki liderliğini koruyan Doğa Koleji, Türkiye’nin marka bilinirliği en yüksek k12 eğitim kurumu. Markanın temsilini gerçekleştiren akademik ve idari kadromuz da oldukça güçlü ve başarılı. BİLGİ’nin gücünü de yanımıza alarak Doğa Kolejinin ulusal arenada çok daha etkin bir kurum olacağına inanıyoruz.’’ dedi.


 
Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, ‘‘Doğa ailesi güçlenerek eğitimdeki liderliğini korumaya devam ediyor. Yaklaşık 8 bin öğretmeni olan bir kurumuz. Eğitim programımızın yapı taşları, her yıl gelen geri bildirimlere göre güncelleniyor. Akademik araştırma ve geliştirme ekibimiz, öğretmenlerimizden gelen bütün geri bildirimleri dinliyor ve değerlendiriyor. Bu anlamda okullarımızdan gelen her bilgi bizim için çok kıymetli. Temel amacımız sürekli cevap veren bir organizasyon yapısına sahip olmak. Yeni materyal ve malzemeleri inceleyerek eğitim ve öğretim programlarımızı daima geliştiriyoruz. Akademik olarak kaliteli ve nitelikli bir eğitim verebilmek adına yayınlarımızı her yıl güncelliyoruz.’’ dedi.  Çocukların kendilerini ifade edebildiği bir program sağlamanın öneminden bahseden Eryaman, bu anlamda öğrenci kulüplerinin önemine de vurgu yaptı.


 
Doğa Koleji ile beraber olmaktan duydukları mutluluğu ifade eden İstanbul Bilgi Üniversitesi Tanıtım Daire Başkanı/Eğitim Danışmanı Murat Saydam, ‘İstanbul Bilgi Üniversitesi Türkiye’nin ihtiyacı olan özgürlükçü bakış açısıyla kapsayıcı ve bütünleştirici bir yapı olarak kuruldu. Bilime, sanatsal üretime ve teknolojik gelişmelere katkı sağlamayı; özgür düşünce ışığında ve toplumsal sorumluluk bilinciyle, araştırma ve sorun çözme becerisi gelişmiş, uluslararası yetkinliklere sahip, etik ve mesleki nesnellik kurallarına saygılı olmanın yanı sıra çok disiplinli yaklaşımlara açık, geniş ufuklu bireyler yetiştirmeyi; çok boyutlu kalite standartları içinde, topluma hizmet sunmayı görev edinmiştir. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Doğa Kolejinde de olduğu gibi okul için değil hayat için öğrenme felsefesine inanıyor. Çocukların Doğa’da aldığı kültürü biz üniversitede devam ettirmek istiyoruz.’’ dedi. Gerek akademik gerek idari anlamda Doğa’nın yanında olduklarını belirten Murat Saydam, WASC’ın Türkiye’de tek akredite ettiği üniversite olduklarının da altını çizdi.





 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL