BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI DR. FARUK ÖZLÜ BOLU KAMPÜSÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Doğa Koleji Bolu Kampüsü'nü ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

ETİKETLER : faruk özlü , bilim sanayi ve teknoloji bakanı , bolu doğa kampüsü , bilişim teknolojileri , eğitim teknolojileri , kodalama ve robotik , yazılım , dogatech

Doğa Koleji Bolu Kampüsü'nde öğrenci meclisleri tarafından karşılanan Dr. Faruk Özlü ve beraberindeki heyet, kampüsümüzün tüm birimlerini gezerek öğrencilerimizin Kodlama ve Robotik dersinde yaptıkları çalışmaları ilgiyle izlediler. Okulda yer alan Bilişim Teknolojileri derslikleri ile Kodlama ve Robotik sınıfını ziyaret eden Özlü, öğrencilerimizin yapmış olduğu dijital tasarımların 3 boyutlu yazıcılarla elde edilen çıktılarını inceledi. Özlü, yazılımı ve yönlendirmeleri öğrenciler  tarafından yapılan robotları dikkatle inceleyerek tasarım ve yazılım süreci ile ilgili öğrencilerimizden bilgiler aldı. Dr. Faruk Özlü lise öğrencilerimizin hazırladıkları d'MUN simülasyonuna da katıldı.

Simülasyon sonrası öğrenci ve yöneticilerimize hitap eden Özlü, kaliteli eğitimin tüm okullara yayılması gerektiğini belirtti. “Hayatta ne olacaksanız en iyisi olmalısınız. Doktor olacaksanız en iyi doktor, avukat olacaksanız en iyi avukat, öğretmen olacaksanız en iyi öğretmen olmalısınız. En çok da size emek veren ailelerinizin ve öğretmenlerinizin emeklerini boşa çıkarmamak için çok çalışmalısınız.” diyerek öğrencilerimize nasihatlerde bulundu. Bakan Dr. Faruk Özlü kampüsümüzden ayrılırken anı defterine iyi dileklerini ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Bizler de Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü'ye teşriflerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.