BİR SENE BOYUNCA BÜYÜK PROJELERE İMZA ATAN MECLİS BAŞKANLARI BİR ARAYA GELEREK ZAFER KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ!

Meclis Başkanları, bir sene boyunca gerçekleştirdikleri sayısız başarılarını Doğa Koleji Genel Merkezi'nde Akademik Direktör Salih Akbay ile bir araya gelerek gururla kutladılar.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , salih akbay , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , lise projeleri , lisede kariyer , iş projeleri yarışması , doğa liseleri , sosyal

Başarılı bir seneyi sonlandırmaya hazırlanan meclis başkanları bir araya gelerek sene sonu değerlendirme toplantısını Akademik Direktör Salih Akbay ile gerçekleştirdi. Öğrencilerimizden bir senenin nasıl geçtiğini ve kendilerine olan yansımasını tek tek dinleyen Salih Akbay, öğrencilerimizin sene başından bugüne geçen sürede kat ettikleri mesafeden çok mutlu olduğunu belirterek öğrencilerimizin gerçekleştirdikleri projelerin gelecek yaşantılarına yansıyacak kazanımlarını öğrencilerimiz ile paylaştı. Lise çağında edindikleri bu başarıların müthiş bir fırsat olduğunu belirterek hep bu özgüven ve girişimci ruhla gelecek yaşantılarına devam etmelerini istedi. Keyifle geçen sene sonu değerlendirme toplantısı kutlama pastalarının kesilmesi ile son buldu.

Dolu Dolu Bir Yıl

Demokratik seçim süreciyle meclis başkanlığını kazanan öğrencilerimiz bir sene boyunca kampüslerinde akademik, sosyal ve kültürel sayısız projelere önderlik etti. Seçim sonrası aldıkları, proje ve ekip yönetimi, bütçe yönetimi, girişimcilik, network oluşturma ve liderlik eğitimlerinin ardından kampüslerine donanımlı bir şekilde dönerek çalışmalarına başladılar.

Kampüslerine davet etikleri seminer konuklarından ilham aldı, kariyer yolculuklarını ve tavsiyelerini bizzat kendilerinden dinlediler. Resmi gün ve bayramlarda gerçekleştirdikleri organizasyonlar ile yönetim ve organizasyon becerilerini geliştirdiler. Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile empati kurmayı öğrendi ve topluma faydalı bireyler olarak yetiştiler. Bu ve bunun gibi sayısız projeye imza atan öğrenci meclislerimiz sosyal beceri ve yeteneklerini geliştirerek, iş hayatına daha yetkin, donanımlı ve vizyoner bireyler olarak hazır hale geldiler.

Öğrenci Meclisleri ile kazandıkları özgüven, disiplin ve sorumluluk duygusu ile öğrencilerimiz iş dünyasına hazır!