BODRUMLU SATRANÇ SPORCULARI DOĞA’DA BULUŞTU!

Doğa Koleji Bodrum Kampüsü öğrencilerimiz 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde yapılan Bodrum Satranç İlçe Şampiyonası'nda; 1 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazandı.

ETİKETLER : bodrum satranç , bodrum satranç ilçe şampiyonası , satranç eğitimi , bodrum doğa koleji , doğa koleji başarı

Bodrum Yıldızlar İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası, Doğa Koleji Bodrum Kampüsü ev sahipliğinde ve yüksek bir katılımla gerçekleşti. İlçe genelindeki okulların katılımıyla yapılan turnuvada, 7-17 yaş arasında ve farklı  22 kategoride toplamda 122 sporcu yarıştı.

İlk kez bir turnuvada oynayan 7 yaş grubu notasyon yazma heyecanıyla hamle yapmaları turnuvayı renklendirdi. Farklı okullardan birçok öğrenci turnuva süresince dostluk ve kardeşlik duygularını paylaşıp centilmence yarıştılar. Dereceye giren sporcular ödüllerini Doğa Koleji Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Somalı, Kampüs Müdürü Merve Gürdal ve Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen’den aldılar. Bodrum Satranç İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen bu güzel ve başarılı organizasyon için Bodrum Satranç İlçe Temsilcisi Atilla Gürmen’e, hakemlerimiz Hasan Acıoluk, Elif Vildan Altunbozar, Selçuk Dağ, Canca Taylan Canca’ya teşekkür ederiz.

Doğa Koleji öğrencileri  Bodrum Satranç İlçe Şampiyonası'nda; 1 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak bizleri gururlandırdı. Turnuvada yarışan tüm sporculara başarılar diler, dereceye giren sporculara Türkiye Satranç Şampiyonası'ndan madalya ve kupalar ile dönmelerini temenni ederiz.

Derece Alan Doğa Koleji Sporcularımız;

11 Yaş Genel 1.si Pamir ÖZKAN