BRANŞIMIZI SEÇTİK, SUNUMUMUZU YAPTIK!

“Branşını Seç” Sunum yarışması ile etkili ve doğru sunum hazırlama tekniklerini öğrendik.

ETİKETLER : eğitim teknolojileri , bilim okulları seminer , branşını seç , sunum teknikleri , sunum yarışması

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Zümresi, Kurtköy, Bahçeşehir Bilim , Halkalı Bilim ve Ataşehir 2 ve Tuzla kampüsler’inde gerçekleştirdiği “Branşını Seç” Sunum yarışması ile etkili ve doğru sunum hazırlama tekniği konusunda yarıştılar.

5. ve 6. Sınıfların katılım gösterdiği sunum yarışmasına başarılı olan öğrenciler plaket ile ödüllendirildi.

Katılımcı öğrenciler kendilerini bir branş seçerek, bizlere o branşın özelliklerini, neden o branşı seçtiklerini ve hayallerine ulaştıktan sonra neler yapacaklarını dinleyicilere hazırladıkları bir sunum programıyla tanıttılar. Herkes sahne performansıyla birlikte, drama yeteneğini de kapsayan güzel bir sunum yaptılar. Uygun kriterlere göre değerlendirildiler ve en çok puanı alan 3 öğrencimiz dereceye girdi. Bütün minik katılımcılarımız da katıldıklarından ve cesaretlerinden dolayı “Doğa Okulu Katılım Sertifikası” aldılar.

Öğrencilerimizin hayatları boyunca karşılaşacakları bu duruma çok iyi bir şekilde hazırlanmışlardı. Başarılarının devamını diliyoruz.