BU SEFER KAN KARDEŞLİĞİ İÇİN PEDAL ÇEVİRİYORUZ

Özlüce kampüsü öğrencileri Bursa genelinde dev bir projeye daha imza atıyor. Doğa için Pedal Çeviriyoruz projesinin üçüncü yılında “Kan kardeşliği için pedallıyoruz” sloganıyla 6 Mayıs'ta yollardayız.

ETİKETLER : doğa için pedal çevir , sosyal sorumluluk , bursa özlüce , bisiklet , uludağ üniversitesi

Özlüce Doğa Ortaokulu Öğrencileri 6 Mayıs Cumartesi günü "Doğa İçin Pedal Çevir 3" adlı proje ile tüm bisiklet ve doğaseverleri bir araya getiriyor. Projeye destek veren tüm doğaseverler Doğa Koleji Bursa Özlüce Kampüsü'nde toplanarak Uludağ Üniversitesine kadar pedal çevirecekler. Proje kapsamında Uludağ Üniversitesi'nde kahvaltı yapılarak rehberlik birimince eğitim gerçekleştirilecek.

Uludağ Üniversitesi, Nilüfer Belediyesi, Doğa Koleji, Bursa Bisiklet İl Temsilciliği, Toplum Destekli Polis Birimi,Hetader ve Bursa Bisiklet Kulüplerinin  destek verdiği projede; sizi de sağlık, doğa, kardeşlik ve dayanışma için pedal çevirmeye davet ediyoruz.

Haydi kan kardeşliği için pedallıyoruz!