BU YILIN İKİNCİ d'MUN BULUŞMASI, 22-23-24 MART TARİHLERİNDE ANTALYA'DA GERÇEKLEŞECEK

Doğa Kolejinde lise öğrencilerinin heyecanla beklediği 19. d’MUN Konferansı, 22-23-24 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

ETİKETLER : d'MUN , konferans , İngilizce eğitimi , Birleşmiş Milletler , Doga Koleji MUN Topluluğu , birleşmiş milletler simülasyonu , pearson sertifikası

Doğa Koleji İngilizce bölümü tarafından 9 yıldır düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı (d’MUN), Doğa Koleji öğrencilerinin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor. Bu yılın ikinci konferansı, yüzlerce Doğa öğrencisinin katılımıyla 22-23-24 Mart 2019 tarihlerinde Antalya’da düzenleniyor.

Türkiye’nin dört bir yanından Doğa Koleji öğrencileri d’MUN Konferanslarına katılıyor. BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tamamen İngilizce konuşarak tartıştıkları bu konferanslar Pearson tarafından ‘’Pearson Assured’’ belgesiyle uluslararası akreditasyona sahiptir.

Yılda iki kere düzenlenen, Doğa Koleji d’MUN Konferanslarında Ortadoğu meselesi, göçmenlik, ırkçılık, çevre gibi güncel konular tartışılıyor. 19.su düzenlenecek olan konferansımıza Doğa Koleji liselerimizden öğrencilerimiz katılacaktır.

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılı bir konferans diliyoruz.