BURSA KAMPÜSLERİMİZDEN KURBAN YARDIMI

Bursa Özlüce ve Çekirge Doğa Kampüsleri'nden lise öğrenci meclisleri Kurban Bayramı için bir araya gelerek başarılı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

ETİKETLER : sosyal sorumluluk , bursa doğa koleji , t-MBA , öğrenci meclisi , yardım

Bursa Özlüce ve Çekirge kampüsündeki meclis öğrencileri Sosyal sorumluluk projelerini bayramın üçüncü günü gerçekleştirdi. Proje çalışması boyunca öğrencilerin harçlıkları ile topladıkları 3.000 TL ile kurban pazarından bir büyük baş kurbanlık alarak bunu ihtiyacı olan ailelere dağıttı.

Bursa  Nilüfer Kaymakamlığı tarafından belirlenen Demirci , Yaylacık ve Çalı köylerinde ihtiyaç sahibi aileler, ilgili köylerin muhtarları eşliğinde ziyaret edilerek kurban eti dağıtıldı. Öğrencilerimiz ihtiyaç sahibi ailelerle bayramlaştı ve tekrar görüşme isteklerini dile getirdiler.