Haber ve Etkinlikler

BURSLULUK SINAVI'NA YOĞUN İLGİ

Geleceğin Doğa’sında yerini şimdiden almak isteyen binlerce öğrenci Doğa Koleji Bursluluk Sınavı’na yoğun ilgi gösterdi


Doğa Kolejinin başarılı öğrencileri %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı yoğun ilgi ve 207 bin 784 öğrencinin başvurusu ile 13-14 Ocak’ta Türkiye geneli tüm Doğa Koleji kampüslerinde gerçekleşti. 

Bursluluk Sınavı’na Türkiye genelinde Doğa Kolejli olmak isteyen 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11.sınıf öğrencileri katıldı. 

Doğa Koleji, çeyrek asra yaklaşan eğitim tecrübesi ve yüksek standartlardaki eğitimi ile ülkesine değer katmak için çalışmaya devam ediyor. Doğa Koleji İcra Kurulu Üyesi Gökhan Alpözü, gösterilen ilgiyi akademik başarının yanı sıra ortaokul ve lisede öğrencinin gelişimine birçok yönden katkı sağlayan Doğa Kolejinin 21 yıllık tecrübesi, velilerin güveni, inovatif eğitim sistemi, akademik ve birçok alanda sayısız başarısı, uzman akademik kadrosu olarak değerlendirdi.  

Alpözü,Bu sınavla binlerce öğrencinin akademik bilgi ve becerilerini sınıf düzeylerine göre özel ölçüyor ve değerlendiriyoruz. Yapılan değerlendirmelerle öğrencilerin temel bilgi ve becerilerinin yanı sıra akademik gelişim karnesini de çıkarıyoruz. Sınav sonuçları en kısa sürede açıklanacak olup velilerimizle kampüslerimizde bir araya geleceğiz.” dedi. Alpözü sözlerine, geleceğin Doğa’sında yerini şimdiden almak isteyerek Doğa’yı tercih eden tüm öğrenci ve velilere teşekkür ettiğini ekledi. 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL