BÜYÜK İŞLER BAŞARMAK DOĞAMIZDA VAR! DOĞA OKULLARI 5 YILDIR CAPITAL 500 LİSTESİNDEKİ TEK EĞİTİM KURUMU!

Doğa Okulları, Capital Dergisi’nin yaptığı Türkiye’nin Büyük Özel Şirketler sıralamasında 5 yıldır ilk 500’de yer alan tek eğitim kurumu!

ETİKETLER : capital 500 , türkiyenin en başarılı şirketleri , capital 500 2016 , capital dergisi

Türkiye'nin her alanda en başarılı eğitim kurumu olan Doğa Okulları, 18 yıldır Capital Dergisi'nin oluşturduğu ve Türkiye'nin en büyük şirketlerinin yer aldığı Capital 500 listesinde bu yıl da yerini aldı. Liste; iş dünyasının ve ekonominin nabzını tutan Capital Dergisi tarafından şirketlerin büyüme hacimleri, çalışan sayıları, teknoloji yatırımları ve ciroları değerlendirilerek oluşturuluyor. 5 yıldır listede yer alan  Doğa Okulları bu yıl 347. sırada yer alırken  aynı zamanda bu listeye giren ilk ve tek eğitim kurumu ünvanına sahip!