BUZ PATENİ ÖĞRENCİMİZ SELİN AKBULUT'TAN BİR BAŞARI DAHA!

Artistik buz pateni branşında adını duyuran başarılı öğrencimiz Selin Akbulut, 2017 Türkiye Teşvik Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

ETİKETLER : buz pateni başarısı , buz pateni milli sporcusu , selin akbulut , buz pateni eğitimi , artistik buz pateni

Bayrampaşa 2 Kampüsü 5. sınıf öğrencimiz Selin Akbulut, Ankara'da düzenlenen 2017 Türkiye Teşvik Şampiyonası'nda başarısına başarı kattı. 29-30 Ocak tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada öğrencimiz, B bayanlar kategorisinde yarışan 14 sporcu arasında şampiyon oldu. Daha önce de Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından belirlenen milli takım baraj puanını geçen öğrencimiz Milli takım sporcusu olma başarısına ulaşmıştı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.