CAHİT BERKAY VE DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ AYNI SAHNEDEYDİ!

Sing With Stars sloganıyla yola çıkan Kocaeli Doğa Okulu öğrencileri dev sanatçı Cahit Berkay ile aynı sahneyi paylaştı.

ETİKETLER : Sing With Stars projesi , Cahit Berkay , müzik , sahne , Kocaeli Sabancı Gösteri Merkezi , Yeşilçam Şarkıları

Yeşilçam'ın 100. yılı anısına Kocaeli Sabancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Yeşilçam Şarkıları Konseri'nde sahneye çıkan öğrenciler yüzlerce dinleyiciden yoğun alkış aldı. Ünlü müzisyen Cahit Berkay övgü dolu sözlerle öğrencileri sahneye davet etti. Müzik Öğretmenleri Burcu Beşer'in yönetiminde Alageyik Destanı adlı Yeşilçam şarkısını seslendiren öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okundu.

Konser sonrasında öğrenciler Cahit Berkay'a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler ve bu günün anısına bir plaket takdim ettiler. Ayrıca sanatçıyı bu yıl düzenlemek istedikleri müzik gecesine davet ettiler. Konser programının uygun olması durumunda öğrencileri kırmadan organizasyona katılabileceği sözünü veren büyük usta, müzik öğretmeni ve öğrencileri başarılarından dolayı birkez daha tebrik etti ve hatıra fotoğrafı çekildi. Öğrenciler, Sing With Stars projesi kapsamında ünlü isimlerle sıksık bir araya gelecekleri ipucunu verdi.