CAMBRIDGE SINAVLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI!

Cambridge English sınavlarında Türkiye lideri olan Doğa Okulu öğrencileri 2015 CAMBRIDGE ENGLISH STARTERS - MOVERS - FLYERS-KEY-PET-FCE sınavlarına hazır!

ETİKETLER : cambridge , sınav , başvuru , FLYERS , KEY , PET , FCE , ingilizce , Doğa Okulu cambridge

İngilizce öğrenimini uluslararası standartlarda belgeleyen Doğa Koleji, bu sene de Cambridge sınavlarına yabancı dil öğrenim hedefleri doğrultusunda üst düzey katılım sağlayacak. Öğrencilerimizin uluslararası sınav tecrübesi kazanacakları, yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerde ve mesleki yaşamlarında etkili olan uluslararası düzeyde geçerli bir sertifikaya sahip olacakları Cambridge sınavları, İngilizce öğrenenler için Dünyanın önde gelen ölçe-değerlendirme araçlarından biridir.

Ortaokul ve Lise öğrencilerimizin seviyelerine göre girmelerini önerdiğimiz Cambridge sınavları;

Cambridge Young Learners English (YLE)

Temel eğitimin ilk kademesindeki öğrencilere yönelik yaş gruplarına uygun motive edici ölçme araçlarından oluşan İngilizce dil sınavlarıdır. Bu sınavlar İngilizce öğrenimini daha eğlenceli hale getirir ve ilerlemeyi destekler.

KEY: Key English Test (A2)

KEY Cambridge Üniversitesinin Avrupa Dil Çerçevesine göre temel seviye olan A2 seviyesindeki öğrenciler için hazırlamış olduğu bir sınavdır. Sınav okuma, yazma konuşma ve dinleme kısımlarından oluşur ve çoğunlukla YLE sınavlarını tamamlayan öğrencilerin İngilizcede bir adım daha yükselmek amacıyla aldıkları bir sınavdır.

PET: Preliminary English Test  (B1)
PET Cambridge Üniversitesinin Avrupa Dil Çerçevesine göre B1 seviyesindeki öğrencileri için hazırladığı bir sınavdır. PET sınavı İngilizceyi günlük hayatta kullanma yeteneğinizi yansıtır. Araştırma ve meslek hayatında göz önünde bulundurulan bir sınavdır.

FCE: First Certificate in English (B2)
FCE sınavı Avrupa Dil Çerçevesine göre B2 seviyesinde olan öğrenciler için yapılan bir sınavdır ve İngilizceyi iş hayatında kullanmak isteyen öğrenciler için idealdir.

Detaylı bilgi v başvuru için İlkokul - Ortaokul ve Lise İngilizce Öğretmenleri ile iletişime geçebilirsiniz.