CAMBRIDGE SINAVLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Hem sınava hazırlık aşamasında hem de sınav başarısı konusunda eğitim sektöründeki liderliğini sürdüren Doğa Koleji, “Cambridge Sınavları”na aynı hedefler doğrultusunda katılacak.

ETİKETLER : Cambridge Sınavları , Cambridge Üniversitesi , ESOL , eğitim

Her sene Cambridge sınavlarına en fazla öğrenci katılımını sağlayan ve hem sınava hazırlık aşamasında hem de sınav başarısı konusunda eğitim sektöründeki liderliğini sürdüren Doğa Koleji, bu sene de Cambridge Üniversitesi’nin İngilizce öğrenimini uluslararası standartlarda geçerliliğini belgelemek adına düzenlediği “Cambridge Sınavları”na aynı hedefler doğrultusunda katılacak. Bu sınavlara girerek öğrencilerimiz uluslararası sınavlarda tecrübe kazanır, yurtiçi ve ya yurtdışı üniversite hayatlarında ve meslek yaşamlarında ihtiyaç duyabilecekleri bilgi ve sertifikaya sahip olurlar. Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavları, İngilizce öğrenenler için dünyanın önde gelen sertifikalarını sağlar.

Öğrencilerimizin seviyelerine göre girmelerini önerdiğimiz Cambridge sınavları:

Cambridge Young Learners English (YLE)

Temel eğitimin ilk kademesindeki çocuklara yönelik bir dizi eğlenceli, motive edici İngilizce dil sınavından oluşur. Bu sınavlar İngilizce öğrenimini daha eğlenceli hale getirir ve ilerlemeyi destekler.

KET: Key English Test (A2)

KET, Cambridge Üniversitesinin temel seviyedeki Avrupa dil çerçevesine göre A2 seviyesindeki öğrencileri için hazırlamış olduğu bir testtir. Sınav okuma, yazma konuşma ve dinleme kısımlarından oluşup, çoğunlukla YLE sınavlarını tamamlayan öğrencilerin İngilizcede bir adım daha yükselmek amacıyla aldıkları bir sınavdır.

PET: Preliminary English Test  (B1)

Pet sınavı Cambridge Üniversitesinin orta düzeydeki, Avrupa Dil çerçevesine göre B1 seviyesindeki öğrencileri için hazırladığı bir sınavdır. PET sınavı İngilizceyi günlük hayatta kullanma yeteneğinizi yansıtır. Araştırma ve iş alanlarındaki binlerce işverenin göz önünde bulundurduğu bir sınavdır.

FCE: First Certificate in English (B2)

First certificate in English (FCE) sınavı Avrupa Dil çerçevesinde B2 seviyesindeki öğrenciler için yapılan bir sınavdır ve İngilizceyi iş hayatında kullanmak isteyen öğrenciler için idealdir.