ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 101. YILINDA ASKERİ ÖĞÜN İLE ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUZ!

Doğa öğrencileri, 18 Mart etkinlikleri kapsamında Çanakkale asker öğünüyle savaşın zor zamanlarını yaşıyor, şehitlerimizi anıyor.

ETİKETLER : çanakkale savaşı , çanakkale zaferi , doğa okulları çanakkale , askeri tayın

Doğa öğrencileri 18 Mart'ta öğlen yemekleriyle beraber çıkacak olan Çanakkale askeri tayını ile şehitlerimizi anacak, bu şanlı zaferin böylesi zor şartlarda nasıl kazanıldığına dair tarih bilinci oluşturacaklar. Doğa Kampüsleri'nde dağıtılacak olan kırık buğday çorbası, şekersiz üzüm hoşafı ve kuru ekmekten oluşan Çanakkale asker öğünü bir nebze de olsa o günkü imkanları öğrencilerimize hatırlatacak, sınıf içi etkinlikler ve anma programları ile Çanakkale Zaferi'ni tekrar yaşayacağız.