CerEDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ MAYIS AYI KONUĞU NERMİN BEZMEN

CerModern, CerEdebiyat bünyesinde gerçekleştirdiği söyleşilerle Türkiye’nin en önemli kalemlerini Ankaralı edebiyatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. CerEdebiyat bu ay, Kurt Seyit ve Şura, Auranın İncileri, Sır kitaplarının yazarı Nermin Bezmen’i konuk ediyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu öğrenci meclisleri , Nermin Bezmen , Edebiyat Söyleşileri , CerModern , CerEdebiyat

Minyatür ustası, özgün baskı sanatçısı, restoratör ve yazar Nermin Bezmen; aynı zamanda 27 Sene atölyesinde yetişkinlere ve çocuklara, geleneksel Türk süsleme sanatları yanı sıra klasik resim dersi verdi. 25 yıldır resim dersi veriyor. Yoga eğitmenliği, TRT'de canlı yayın sunuculuğu, çeşitli dergilerde köşe yazarlığı, dizi röportajlar, halkla ilişkiler ve panel - organizasyon yönetimi de yapan Nermin Bezmen; roman yazmaya 1991 yılında başladı. Daha çok uzun süren araştırmalardan sonra yazdığı tarihi romanlarıyla tanınan Nermin Bezmen, roman ve öykülerindeki karakter analizleri, gerçekçi anlatımı ve ustalıklı kurgusuyla kısa sürede azımsanmayacak bir hayran kitlesi edindi; kitapları aylarca çok satanlar listelerinde kaldı. Ayrıca Nermin Bezmen, Haliç Rotary Klubü, “Meslek Ödülleri”, İstinye Rotary Klubü “Üstün Meslek Ödülü”, Altın Çınar “Edebiyat Onur Ödülü”, 2010, Kocaeli Üniversitesi “Televizyona uyarlanan en iyi Türk romanı Ödülü” gibi ödüllerle onurlandırıldı.

Nermin Bezmen 24 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da CerModern’de tüm okurlarıyla buluşacaktır.

Sanat ve edebiyata önem veren Doğa Koleji’ de öğrencilerini ve velilerini CerModern Edebiyat Söyleşileri’ nde Nermin Bezmen ile buluşturuyor. Doğa Okulu Öğrenci Meclis Başkanları da bu eşsiz söyleşiye katılarak edebiyat dünyasına unutulmaz bir yolculuk yapacak ve farklı deneyimler yakalama fırsatı bulacaklardır. Söyleşi tüm edebiyatseverlerin katılımına açık ve ücretsiz olacaktır.

CerEDEBİYAT SÖYLEŞİLERİ MAYIS AYI KONUĞU NERMİN BEZMEN