CEYHUN YILMAZ DOĞA KOLEJİ'NE KONUK OLDU!

Aktör, şovmen Ceyhun Yılmaz, seminer konuğu olarak Acıbadem Doğa Koleji'ne geldi.

ETİKETLER : Ceyhun Yılmaz , Acıbadem Doğa Koleji , seminer , stand up show , öğrenci meclisleri

Acıbadem Doğa Koleji meclis öğrencileri başta olmak üzere tüm öğrencilerin organizasyon başarısından çok etkilenen Ceyhun Yılmaz, mini bir stand up show yaptı... Sahnede bir an durup "İtiraf ediyorum çok etkilendim bugün sizlerden. Yarım saat soruları yanıtlarım ve giderim diye düşündüğüm bir organizasyonda 1.5 saat zevkle, keyifle kaldım. Aslında ben liselerin hiç bir davetini kabul etmiyordum. Ama telefonda konuşmanızdan, davetinizden çok etkilendim. Okulunuzun bahçesinden girdiğim andan itibaren tüm arkadaşlarınızın hazırlığı, organizasyon başarısı beni çok etkiledi. Kariyer öykümü bile benden daha güzel anlatan bu öğrencilere teşekkür ederim. İyi ki sizleri tanıdım. Gelecek emin ellerde, bunu gördüm. " dedi.