ÇOCUĞUNUZ YURT DIŞINDA OKUSUN İSTER MİSİNİZ?

Doga Overseas College Counseling Service ortaokul ve liseden mezun olan öğrencilerimize bire bir danışmanlık ile dünyanın en saygın üniversitelerinde eğitim alma imkanı sunuyor.

ETİKETLER : Overseas College Counseling Service , yurtdışı eğitim , eğitim danışmanlık , yurtdışı eğitim fiyatı

Doğa Koleji’nde başarılı bir ortaokul ya da lise yaşamının ardından veya bu yaşantıların herhangi bir döneminde öğrencilerimiz yurtdışında isim yapmış iyi üniversitelerde ya da okullarda eğitim almak isterler. Ancak söz konusu yurtdışında eğitim olduğunda adaylarımızın atmaları gereken bazı önemli adımlar, hazırlanmaları gereken bazı sınavlar, eksiksiz bir şekilde tamamlamaları gereken resmi dökümanlar ve çeşitli kurumlardan edinmeleri gereken yazılar vardır.

Doga Overseas College Counseling Service kurulurken amacımız öğrencilerimizin yurtdışında eğitim taleplerini alarak süreç içinde onları doğru bir şekilde yönlendirmek ve öncelikle kendilerini her konuda nitelikli ve hatasız bir şekilde hazırlamaları doğrultusunda bire bir uluslararası okul danışmanlığı hizmeti vermek. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz....