ÇOCUK AKTİVİTE ALANI İLE ŞİMDİ DE FENERBAHÇE ÜLKER SPORTS ARENA’DAYIZ!

Doğa Okulları, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da açtığı “Çocuk Aktivite Alanı” ile küçük ziyaretçilere eğlenceli ve kaliteli zaman geçirme imkanı sunuyor.

ETİKETLER : fenerbahçe ülker sports arena , doğa okulları aktivite alanı , doğa lounge , çocuk etkinlikleri

Projeleri, etkinlikleri ve farklı öğretim modelleriyle Türk eğitimine yön veren Doğa Okulları, geçtiğimiz yıllarda Başakşehir Fatih Terim Spor Kompleksi’nde açtığı aktivite alanının ardından, şimdi de Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da!

Spor kompleksi içinde yer alan Doğa Okulları “Çocuk Aktivite Alanı” ile küçük ziyaretçiler, eğitmenler eşliğinde eğlenceli ve kaliteli zaman geçirebiliyor. Eğlence ve eğitimin harmanlandığı, bilim ve spor alanlarında gelişmenin ön planda tutulduğu aktivite alanında çocuklar, Doğa Okulları'nın sınırsız eğitim olanaklarının tadını çıkarırken anne ve babaları da çocuklarından uzaklaşmadan, aynı platform içinde yer alan Doğa Lounge’da çeşitli ikramlar eşliğinde keyifli vakit geçiriyor.

Akademik eğitimde sınıf atlatan Doğa Okulları; aktivite alanlarında etkinliği kanıtlanmış yöntemleri de efektif şekilde kullanıyor. Uzman ekipler tarafından özel olarak tasarlanmış oyunlar ve etkinlikler sayesinde çocukların aktif eğitime katılımının üst düzeyde sağlandığı “Çocuk Aktivite Alanı”, Ülker Sports Arena içinde 60 metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Doğa Okulları'nın profesyonel eğitim kadrosu tarafından eğitimlerin verildiği, çocukların diledikleri kadar vakit geçirebildiği Doğa Okulları “Çocuk Aktivite Alanı’nda”, birbirinden farklı ve eğlenceli aktiviteler Kasım ayından itibaren Ülker Sports Arena’da çocukları ve anne babalarını bekliyor.