ÇOCUKLAR İÇİN BİLİŞİM ZİRVESİ BAŞLIYOR!

Doğa Okulları'nın sponsor olarak yer aldığı ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın katılım sağlayacağı ICT Summit Now Kids 2015'te öğrencilerimiz aktif olarak etkinliklerde yer alacak.

ETİKETLER : çocuk bilişim zirvesi , zirve , eğitim teknolojileri , etkinlik , seminer , ICT Summit Now Kids , bilişim

23 –24 Mayıs 2015 tarihinde MEB tarafından desteklenen Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde, eğitimde teknoloji kullanımının öğrenciler ve uzmanlar tarafından yorumlanması ile gerçekleştirilecek olan etkinlik ve sunum çalışmalarının yer aldığı Çocuk Bilişim Zirvesi (ICT SUMMIT NOW FOR KIDS’15)'nde öğrencilerimiz workshop, söyleşi, panel çalışmaları ile aktif olarak yer alacak.

Zirvenin ana teması; geleceğin öğrencilerinin eğitimde teknolojiyi nasıl kullandığını öğrencilerin gözü ile anlatmak... Ayrıca teknolojide güvenlik, App bağımlılığı, Anne ve Babalar Ne Yapmalı? Ne Yapmamalı? gibi temaların da yer verildiği zirvede, velilere yönelik seminerlerin yanı sıra alanında uzman konuşmacılar ve sunumları da yer alacak. Katılım ücretsiz olup tüm Doğa velileri davetlidir.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız...

ÇOCUKLAR İÇİN BİLİŞİM ZİRVESİ BAŞLIYOR!