ÇOCUKLAR İÇİN UNICEF İLE EL ELE!

Doğa Koleji, UNICEF yararına bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.

ETİKETLER : UNICEF , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , ortaokul İngilizce bölümü , tebrik kartları
Doğa Okulu Ortaokul İngilizce bölümü çocuklara daha iyi bir yaşam sunmak için 150’yi aşkın ülkede ve bölgede yaptıkları etkin çalışmalarla küçük hayatlarda olumlu değişikliklere öncülük eden UNICEF yararına bir sosyal sorumluluk projesi başlattı.Öğrencilerimiz UNICEF’ten alacakları tebrik kartlarını diğer okullarda bulunan arkadaşlarına göndererek yeni yılı, yardımlaşmanın ve paylaşmanın verdiği mutlulukla karşılayacaklar.Bu proje ile öğrencilerimiz dünyanın çok uzak bir köşesinde umutla bekleyen bir çocuğu gülümseterek, küçücük bir katkıyla ne kadar büyük şeyler yapılabileceğini bir kez daha öğrenecekler.