Haber ve Etkinlikler

COVID-19 TEDBİRLERİYLE OKULDAYIZ

Tedbiri elden bırakmıyoruz! Türkiye geneli tüm kampüslerimizi "TSE COVID-19 Okulum Temiz Belgesi" ile onaylanan üst seviye sağlık önlemlerimizle koruyoruz. Devam eden küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemlerle atlatacağız.


Geçirdiğimiz bu zorlu pandemi günlerinde tüm akademik ve teknolojik imkânlarımızla okul öncesinden liseye öğrencilerimizle eğitime kesintisiz devam ettik. Bu süreçte vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz.

Şimdi okula dönme zamanı! “Tam Hazırlık Programı” ile 16 Ağustos tarihinde 8 ve 12. sınıf öğrencilerimizle, 23 Ağustos tarihinde oryantasyon kapsamında tüm öğrencilerimizle bir araya geldik. 6 Eylül’de ise nihayet yeni eğitim-öğretim dönemimiz başladı ve öğrencilerimizle buluştuk.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığını gözeterek yönetimimizce alınan ilave kararlar, yüksek oranda aşılanma, pandemi tedbirleri ve uygulamaları eşliğinde 2021-2022 eğitim öğretim yılına merhaba dedik. Devam eden küresel pandemi sürecini hem kurumsal hem de kişisel olarak alacağımız sıkı önlemlerle atlatacağımıza olan inancımız tamdır. 

Kampüslerimizde uygulanan COVID-19 tedbirleri için tıklayınız...

Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.
 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL