d'MUN FIRTINASI DEVAM EDİYOR! 6. d'MUN KONFERANSI 21-23 ARALIK'TA YİNE KIBRIS'TA

Doğa Okulu d’MUN Kulübü, dünya üniversiteleri ve liselerinde en prestijli sosyal etkinlik olarak bilinen MUN (Model of United Nations) için 21-23 Aralık tarihleri arasında Kıbrıs'ta!

ETİKETLER : Doğa Okulu d'MUN Kulübü , d'MUN , konferans , kktc , organizasyon , best delegate , outstanding delegate , MUN

21 - 23 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek oturumlarda öğrenciler, Birleşmiş Milletler (BM) yapısı içinde var olan komitelerde, kendi komitelerinin çalışma alanı dâhilindeki konuları tartışacak ve BM üyesi ülkelerin bu konularda uyguladığı politikaları değerlendirecekler. Diğer bir deyişle, Doğa Koleji öğrencileri konferans süresince bir ülkenin delegesi olarak kendilerine atanan ülkeyi temsil edip, münazara ve fikir alışverişi için bir araya gelecekler. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler, üniversite öncesinde dünya sorunlarından haberdar olarak, farklı ülkelerle empati yeteneğini geliştiriyor, İngilizce’yi yaşayarak öğreniyor ve münazara yeteneği kazanıyor.

6. d'MUN Konferansı Komiteler ve Konuları

Komite adı: United Nations Economic and Social Council (ECOSOC)
Konu: Improving youth access to education and subsequently improving employment opportunities
Komite Başkanı: Zeeshan Panjwani Komite adı:  United Nations Security Council (UNSC)