d'TEEN TALKS - DOĞA GENÇLERİ ANLATIYOR!

İngilizce “d’TEEN Talks” projesi ile Doğa Koleji; lise öğrencilerine eğitim, teknoloji, edebiyat, medya, ulusal ve uluslararası konular, sağlık gibi pek çok konuda özgürce fikirlerini dile getirme fırsatı sunuyor.

ETİKETLER : d'teen talks , ingilice , proje , ifade , eğitim , teknoloji , edebiyat , medya , ulusal ve uluslararası konular , sağlık

Gençlerin pek çok konuda söyleyecek fikirlerinin olması ve bu fikirlerin İngilizce ifade edilebilmesi amacını taşıyan projede, lise İngilizce öğretmenlerinin yönlendirmeleri ile öğrencilere çeşitli konular ile ilgili 18’er dakikalık İngilizce videolar sunuluyor. Videoların izlenmesinden sonra, öğrenciler verilen konu ile ilgili fikirlerini toparlayarak kendi videolarını oluşturuyorlar. Eğitim dünyasında yenilikçi ve girişimci bir çalışma olan d’TEEN Talks projesi ile Doğa Koleji, öğrencilerinin yaşadığı dünyanın sorunlarına duyarsız kalmayan, pek çok konuda İngilizce kendisini ifade edebilen bir gençlik yetiştiriyor!