d'TEENS TALKS - DOĞA'NIN GENÇLERİ ANLATIYOR!

Doğa Okulları Lise İngilizce bölümünün düzenlediği “d’Teens Talk İngilizce Münazara Turnuvası” 24-27 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşiyor.

ETİKETLER : d'teen talks , ingilice , proje , ifade , eğitim , teknoloji , edebiyat , medya , ulusal ve uluslararası konular , sağlık

İngilizce Münazara eğitim ve turnuvalarının amacı öğrencilerimizin İngilizce dil kullanım becerilerinin geliştirilmesini sağlarken ilişkileri, yaşantıları ve olayları sorgulamaları, analiz etmeleri, empati kurmaları ve kendilerini en doğru ve hızlı şekilde ifade etmelerini sağlamaktır.

d’Teens Talk, Pearson tarafından ‘’Pearson Assured’’ belgesiyle onaylanmıştır. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimiz uluslararası geçerliliği olan bu belgeyi almaya hak kazanacaktır. Aynı zamanda turnuvada “Best Team” en iyi takım ve “Top Speaker” en iyi konuşmacı ödülleri de sahiplerini bulacak.

Turnuva hazırlıkları hızla devam ederken tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.