DAMLAYA DAMLAYA MAT OLUR!

Doğa Okulu öğrencileri simultane satranç gösteri maçlarıyla bu kez de Su için düşündü.

ETİKETLER : satranç , spor , gösteri , dünya su günü , simultane

Dünya Su Günü kutlamaları tüm kampüslerimizde dünyanın en büyük çevre sorunlarından olan susuzluğa karşı farkındalık yaratmak adına düzenlenen çeşitli etkinliklerle, çoşkuyla ve renkli gösterilerle kutlandı.

Satranç bölümü olarak, su günü kutlamaları çercevesinde ülke çapındaki tüm kampüslerimizde ’Damlaya Damlaya Mat Olur’ satranç simültane etkinliğimizi öğrencilerimizle birlikte planlayarak daha anlamlı bir hale getirdik. Simültane etkinliğimiz, satranç algısı yüksek öğrencilerimizin aynı anda birden fazla rakibi ile satranç maçı yapmasıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz maçlarında hamlelerini “Su” için yaptı. Öğrencilerimiz suyun önemini düşünerek, gelecek hamlelerinin suyu korumak adına yapılması gerektiğini belirttiler.