Haber ve Etkinlikler

DEPREMİN YARALARINI BİRLİKTE SARIYORUZ

Türkiye geneli Doğa Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları; Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen bölgelere yardım eli uzatıyor.


Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi derinden sarstı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken; Türkiye genelinde 102 kampüsü bulunan tüm kampüslerimiz seferber oldu.
Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerinin öncülüğünde depremin ilk günü başlatılan yardım kampanyası ile kampüslerimizde toplanan 10 tır yardım malzemesi AFAD’a teslim edildi. Doğa Kolejinde, depremin yaralarını bir nebze de olsa sarabilmek için 6 Şubat itibarıyla yardım faaliyetlerini ve deprem bölgesindeki kampüslerini organize edecek ve resmi kurumlarla iş birliği içinde çalışacak “Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi” kuruldu. Deprem bölgesindeki tüm kampüslerimizi, depremzedelerin barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak için açtık.

250 gönüllü öğretmen 1000’den fazla aileye destek verdi

Türkiye’deki tüm kampüsleriyle deprem bölgeleri için tek yürek olan Doğa Kolejinin oluşturduğu Kriz Masası ve Koordinasyon Ekibi’ne gelen yardım taleplerine gönüllü öğretmenler cevap veriyor. Depremden etkilenen tüm iller için oluşturulan toplamda 250 gönüllü Doğa öğretmeni, 1000’den fazla aileye destek oldu. Doğa Koleji gönüllü öğretmenleri, bundan sonraki süreçte de yardım taleplerine cevap vermeye devam edecek. 

 

10 tır yardım malzemesi AFAD’a teslim edildi

Doğa Kolejinin depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak ve onlara destek olmak adına başlattığı yardım malzemeleri toplama kampanyasına ise başta Doğa ailesi olmak üzere tüm yardımsever vatandaşlar destek verdi. Elektrikli ısıtıcı, katalitik, çadır, kıyafet, hijyen seti, powerbank, pil, bebek ürünleri, gıda gibi binlerce ürünün getirildiği Doğa Koleji kampüslerinde yardım malzemeleri kategorilere ayrılarak kolilendi. Tüm yardım malzemeleri Doğa Koleji öğrencileri ve çalışanları tarafından 10 Şubat tarihinde 10 tıra yüklenerek AFAD’a teslim edildi.

İlerleyen günlerde resmi makamlarca belirlenecek ihtiyaç listelerine göre yardımlarımıza devam edeceğimizi hatırlatır, her aşamada emek sarf eden, bizlere destek olan tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve çalışanlarımıza gönülden teşekkür ederiz. 
Biz birlikte güçlüyüz…
 






Yardım İhtiyaçlarının Toplandığı Noktalar
Doğa Koleji Kampüsleri
Ankara Çukurambar Kampüsü
İstanbul Ataşehir 1 Kampüsü
İstanbul Güneşli Kampüsü
İzmir Mavişehir 1 Kampüsü
Bursa Özlüce Kampüsü
Kocaeli Yahyakaptan Kampüsü
İstanbul Bilgi Üniversitesi Kampüsleri 
santralistanbul Kampüsü-Etkinlik Çadırı
Dolapdere Kampüsü-Z 01
Kuştepe Kampüsü-A 206


 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL