DEV ORGANİZASYONLARIN SUNUCULUĞUNU YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ PLAKETLERİNİ ALDI!

Dünyanın en büyük amfi dersi olarak anılan 12. t-MBA Zirvesi ve bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi’nde zorlu sunuculuk görevlerini başarıyla göğüsleyen, performansları ile göz dolduran öğrencilerimiz Genel Müdürümüz Ali Rıza Lüle ile bir araya gelerek başarı plaketlerini aldı.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , ali rıza lüle , plaket , sunucu , t-mba zirvesi , d-bap kongresi

3 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen 12. t-MBA Zirvesi ve 24- 25 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası  Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresinin sunuculuğunu üstlenen lise öğrencilerimiz, Doğa Koleji genel merkezinde Genel Müdür Ali Rıza Lüle ve Akademik Direktör Dr. Sanem Bülbül Hüner ile bir araya geldi. Aldıkları görev ve sorumluluğu başarıyla gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik eden Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizin bu gibi büyük organizasyonlarda edindikleri öz güven gelişimi ile yönetim ve organizasyon becerisinin gelecek yaşantılarına yansıması üzerinde durdu. Lület-MBA’de tüm çalışma ve etkinliklerin temelinde öğrencilerin aktif rol almasının esas alındığına dikkat çekti ve Doğa liselerinde kazandıkları özgüvenin, sosyal beceri ve yeteneklerinin gelecek yaşamlarına ışık tutacağını belirtti. Toplantıda t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz ve Öğrenci Meclisleri Bölüm Başkanı Betül Erok Şengel de öğrencilerimizi tebrik etti.

Performansları ile Göz Doldurdular

Türkiye'nin dört bir yanında bulunan kampüslerimizden 2000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen t-MBA Zirvesi, 12. yılında yine önemli isimlere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, iş dünyasının duayenleriyle bir araya gelerek geleceğe dair önemli tavsiyeler edindi. Zirve’nin sunuculuğunu Acarkent kampüsü öğrencimiz Kerem Bekişoğlu ve Ataşehir 1 kampüsü öğrencimiz Yaren İpek gerçekleştirdi. Zirvenin gerçekleştiği Lütfi Kırdar'da öğrencilerimiz başarılı sunuculuk performansları ile davetlilerin beğenisini kazandı.

Dev organizasyonlar ile Türkiye’de eğitime liderlik yapan Doğa Koleji, ilk kez bir özel okul tarafından Uluslararası Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kongresi düzenleyerek Türkiye genelinden 55 kampüsümüzün katılımı ile bilimsel çalışmalara ilgi duyan herkesi bir araya getirdi.

Büyük organizasyonu başarılı performansları ile Büyükçekmece kampüsü öğrencimiz Ece Mertel ve Çekmeköy kampüsü öğrencimiz Can Çoral gerçekleştirdi.