DOĞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

Her sene binlerce öğrencisiyle 23 Nisan’ı büyük bir coşkuyla kutlayan Doğa Okulu bu yıl da geleneğini bozmadı ve sadece kendi öğrencileri için değil tüm çocuklar için unutulmaz bir 23 Nisan kutlaması düzenledi.

ETİKETLER : 23 Nisan , Ulusal Egemenlik Haftası , müzik , dans , etkinlik , Beykoz Doğa Koleji

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde, farklı ülkelerden gelen dünya çocuklarını ağırlayan Doğa Koleji, bu yıl 14 ülkeden 215 öğrenci ve 46 öğretmeni ağırladı. Onlara unutulmaz bir çocuk bayramı coşkusu yaşatmak için bir hafta boyunca Doğa Okulu kampüslerinde ve İstanbul’un farklı yerlerinde birçok etkinlik, çocuklara yönelik eğlenceler düzenlendi.

Doğa Okulu 9. Uluslararası Çocuk Festivali Beykoz Kampüsü’nde

Doğa Okulu Beykoz kampüsünün eşsiz ortamında yapılan 23 Nisan kutlaması bando öncülüğünde tüm öğrencilerin katıldığı yürüyüş ile başladı. Kimileri ellerinde bayrakları, kimileri özenle hazırlanmış kostümleri ile bayram coşkusunu yansıtan öğrenciler muhteşem bir kortej oluşturdular. Yürüyüşten sonra düzenlenen törende öğrenciler rengarenk gösterileri ile izleyenleri büyüledi. Dünya çocuklarının el ele verdiği bir 23 Nisan günü daha böylece neşe içinde kutlandı.

İstanbul’un Buluşma Noktalarında 23 Nisan Coşkusu

İstanbul’un önde gelen AVM’lerinde oluşturulan Doğa Okulu stantlarında çocuklar hem gönüllerince eğlendiler hem de yabancı konukların gösterilerini seyrettiler. Neler yaptılar neler: Çocukların oynamaktan asla sıkılmadığı oyunları hep birlikte oynadılar; dünya çocukları ile dünya bayrakları etkinliği, rengarenk bayraklar yaptılar; ülkeleri temsil eden sembollerden dev bir puzzle yaptılar; “Bunları biliyor musunuz?” oyunumuzla hem bilgilerini yarıştırdılar hem eğlendiler; ve tüm zamanların en sevilen oyunu "Çarkıfelek" çocuklara özel sorularıyla ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı!

Dünya Çocuklarından Kültürel Şölen

Dünyanın farklı ülkelerinden misafirlerimiz ülkelerinin kıyafet, müzik ve danslarıyla izleyicilere unutamayacakları gösteriler sundu. Doğa Okulu öğrencileri tarafından misafir edilen 14 ülkeden 215 öğrenci kültürel zenginliklerini gösterilerinde sergiledi.