DOĞA’DA ÖĞRENCİLER BİRER MÜZİK BİLGİNİ…

Doğa Okulu öğrencileri müzik bilgileri ile kıyasıya yarıştılar. 9 Aralık 2013 Pazartesi günü tüm İstanbul Doğa Okulu Kampüsleri ve Doğa Türkiye Kampüslerinde 4. sınıf öğrencilerimiz “Ben Bir Müzik Bilginiyim” adlı Müzik Bilgi Yarışması'nda bir araya geldi.

ETİKETLER : ben bir müzik bilginiyim , yarışma , müzik , Doğa Okulu yarışma

İstanbul’da 4 ayrı noktada gerçekleşen yarışmada öğrencilerimiz hem eğlenceli ve heyecanlı vakit geçirdi, hem de müzik hakkındaki bilgilerini gösterdiler. Yarışan öğrencilerimiz kadar izleyen tüm öğrencilerimiz de müzik bilgisiyle dolu bir gün geçirdiler.

Acarkent Doğa Kampüsü’nde yapılan yarışmada birinciliği Kartal Doğa, ikinciliği Sarıyer Doğa, üçüncülüğü Acarkent Doğa Koleji kazanırken Avcılar’da yapılan yarışmada birinciliği Florya Doğa, ikinciliği Halkalı Doğa, üçüncülüğü Avcılar Doğa Okulu kazandı.

Cevizlibağ Kampüsü’nde yapılan yarışmada ise birinciliği Topkapı Doğa, ikinciliği Cevizlibağ Doğa, üçüncülüğü Güneşli Doğa Koleji kazandı. Çamlıca Doğa Kampüsü’nde yapılan yarışmada birinciliği Bostancı Doğa, ikinciliği Çamlıca Doğa ve Üsküdar Doğa, üçüncülüğü Ataşehir Doğa Koleji kazandı. Yarışmada okullarını temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, müzik ve bilgi dolu günler diliyoruz.