DOĞA AKADEMİK GELİŞİMİ İZLEME SINAVI (D-AGİS) BAŞLIYOR!

Öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için düzenlediğimiz Doğa Akademik Gelişimi İzleme Sınavı (D-AGİS) ile öğrencilerin öğrenme performansını ölçüp, kazanım eksikliğini giderecek bir eğitim programı uyguluyoruz.

ETİKETLER : d-agis , ilkokul akademik gelişim , ilkokul ölçme değerlendirme , teog hazırlık programı , doğa okulları ilkokul eğitimi , 4. sınıf teog

Öğrencilerimizin hafta içerisindeki kazanımlarını pekiştirmek, öğrenme performanslarını ölçmek ve hafta sonu öğrenme kayıplarını azaltmak için uyguladığımız hafta sonu ödevlerinin yanında, öğrenme performanslarını D-AGİS ile artırarak unutmayı azaltıyoruz.

Ortalama 20 günlük aralıklarla yıl boyunca yapacağımız D-AGİS ile öğrencilerimizi 4. sınıftan itibaren ulusal ölçekte yapılacak sınavlara hazırlıyoruz. D-AGİS ile öğrencilerin test çözme becerisini geliştiriyor, bunun yanı sıra olası performans ya da süre kaygılarını kontrol altına alarak, kendi potansiyellerini en üst düzeyde kullanabilme ve gösterebilmelerine destek oluyoruz.

Bu süreçte öğrencilerimizin sadece duygusal ya da sadece sosyal gelişimlerini değil, aynı zamanda derslerine ek olacak şekilde özel olarak programlanmış etütler ve kazanım eksiklerini giderme çalışmaları ile sınıf düzeyine uygun tüm kazanımları eksiksiz edinmelerini sağlıyoruz.

DOĞA AKADEMİK GELİŞİMİ İZLEME SINAVI (D-AGİS) 4. SINIF SINAV TAKVİMİ

Sınav Adı