DOĞA ANADOLU LİSESİ MECLİS ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ SÜRPRİZLERİYLE RENKLENDİRDİ

Doğa Anadolu Lisesi Meclis Başkanları ve Komisyon Üyeleri, öğretmenlerinin bu önemli günlerini sürprizlerle kutladı.

ETİKETLER : öğretmenler günü , öğrenci meclisleri , meclis başkanları , sürpriz

Öğrenciler, ilk derslerini yapmak üzere sınıflara giren öğretmenlerin ardından, sınıflara girerek öğretmenlerine, kırmızı güllerle sevgilerini ve taçlarla minnet duygularını dile getirdi. Karşılarında kırmızı çiçeklerle öğrencilerini gören öğretmenler onlarla duygu dolu anlar yaşadı. Kimi öğretmeni için t-shirt bastırırken, kimi kırmızı güllerle sevgisini anlattı. Programın ardından okullarındaki öğretmenlerine videolarla sürpriz yapan öğrenciler öğretmenlerin “en” lerini seçti. Doğa Okulu Meclis başkanları ilk öğretmen olan annelerini de unutmadı ve onlara da sms mesaj göndererek öğretmenler gününü kutladı.