DOĞA'DA ÇİFTE KUPA SEVİNCİ

Doğa Ailesi, sporda elde ettiği şampiyonlukların sevincini paylaşmak için bir araya geldi.

ETİKETLER : basketbol şampiyonası , judo eğitimi , okul sporları , doğa spor başarısı , genç kız basketbol , liseler basketbol , dünya liseler basketbol şampiyonluğu

Doğa Kolejinin başarılı öğrencileri, Türkiye Liseler arası Basketbol Turnuvasında ve Türkiye Judo Şampiyonasında göstermiş olduğu performansla 3 Türkiye şampiyonluğu elde etti. Bu şampiyonlukların sevinci yöneticisinden sporcusuna tüm Doğa Ailesi'ni buluşturdu.

Genç erkek ve genç kız basketbol takımlarımızın kategorilerinde elde ettiği şampiyonluklar iki Türkiye kupasını da beraberinde getirdi. Takım kaptanları kupalarını Doğa Koleji Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı ve İcra Kurulu Üyesi Ahmet Oktar’a sunarken yöneticilerimiz şampiyon olan öğrencilerimize ve antrenörlerimize plaketlerini takdim etti. Genel Müdürümüz Devrim Karaaslanlı, öğrencilerle gurur duyduğunu söylerken, Doğa’nın sanat, spor ve sosyal faaliyet diye adlandırdığı 3S’inin değerini bir kez daha vurguladı. Yöneticilerimiz şampiyon basketbolcularımıza  27 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında Hırvatistan'da gerçekleşecek olan Dünya Liseler Basketbol Şampiyonası'nda başarılar diledi.