Haber ve Etkinlikler

DOĞA'DA CUMHURİYET COŞKUSU

Doğa Koleji, Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm kampüslerinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı aynı coşku ve heyecanla kutladı.


Cumhuriyetin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasına sahip çıkan Doğa Koleji öğrencileri, cumhuriyet coşkusunu doya doya yaşadı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan tören; bando gösterisi, marşlar, koro, zeybek ve daha birçok gösteri ile devam etti.  Öğrenciler, tören için hazırladıkları piyeslerde, görevlerini eksiksiz yerine getirdi. Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm kampüslerimizde milli birlik ve beraberlik coşkusuyla kutlandı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. yılında; marşlar, sahne gösterileri, sanat ve spor alanında düzenlediğimiz yarışmalarla milli mücadele ruhunu yaşattık.” dedi.



Kutlamalar Tüm Gün Devam Etti
Cumhuriyet kutlamaları tüm gün devam ederken, KidZania İstanbul etkinliklerine katılan Doğa Koleji Ataşehir 2 Kampüsü bando takımı,  29 Ekim  Cumhuriyet Bayramı coşkusunu KidZania İstanbul misafirlerine de yaşattı.


 
“Cumhuriyet’e layık nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz”
Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, “Cumhuriyet, Türk milleti için sadece bir yönetim şekli değil, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi, en büyük değişim ve çağdaşlaşma projesidir. Bugün topraklarımızı bağımsızlığa ve hür iradeye kavuşturan Kurtuluş Savaşı’nın Cumhuriyet ile taçlandırıldığı günün 99. yıl dönümünü onur ve gururla kutluyoruz."
 
Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır.” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda, verdiği ilhamla 20 yıldır Cumhuriyet’e layık erdemli nesiller yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.






 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL