DOĞA'DA NEFES GÜNÜ!

Velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile nefes günü tecrübesini yaşamak istiyorsan seni de bekliyoruz!

ETİKETLER : nefes , terapi , egzersiz , Nevşah Fidan , nefes koçu , beykoz

Nevşah Fidan; İzmir Amerikan Koleji’nin ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde mimarlık okumuş, ardından ise nefes koçu olmaya karar vermiş. Nefesi yaşamın sırrı olarak gören Nevşah Fidan “Nasıl nefes aldığımız nasıl düşündüğümüzü, nasıl hissettiğimizi, nasıl bir insan olduğumuzu ve hatta ne yaşadığımızı bile etkiliyor. İnsan nefesini dengeleyerek, doğal nefes alışkanlığı kazanarak düşüncelerini, duygularını, tüm yaşamını değiştirebilir!” diyor. Profesyonel Nefes Koçu Nevşah Fidan ile velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla nefes günü tecrübesini yaşamak istiyorsan seni de bekliyoruz!

Tarih: 18.05.2016
Yer: Doğa Okulları Beykoz Kampüsü