DOĞA'DA YAZ OKULU COŞKUSU BAŞLADI

Doğa Koleji Yaz Okulları çok yönlü ve güçlü bir programla başladı! Kodlama ve robotik, yüzme, voleybol, basketbol, jimnastik ve İngilizce branşlarında öğrenciler hem öğreniyor, hem de eğleniyor.

Doğa Kolejinde yaz okulu dolu dolu başladı. Öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve kültürel eğitimlerine katkıda bulunmak, onları ilgi alanlarına göre yönlendirerek yeteneklerini geliştirmek; onlara sporu, sanatı, gelişen teknolojiyi ve kültürü doğru aktarmak için yapılandırılan Doğa Koleji Yaz Okulları, yarım gün ve tam gün imkânlarıyla 24 Temmuz'da başladı.

Yaz okulumuzda kodlama ve robotik, yüzme, voleybol, basketbol, jimnastik ve İngilizce branşlarında açılan programlar; Doğa Kolejinin alanında yetkin eğitim kadrosu tarafından veriliyor. Spor ve sosyal faaliyetler ile yaz Doğa Kolejinde bu yaz yine dolu dolu geçiyor.