DOĞA ENGLISH LAB İLE ÖĞRENCİLERİMİZ İNGİLİZCE EĞİTİMİNDE YİNE LİDER, YİNE İDDİALI!

Ortaokul ve Lise öğrencilerimize yabancı dil eğitimini sadece akademik çalışmalar ile sınırlandırmıyoruz, aynı zamanda onların teknoloji kullanımını, farklı alanlara olan ilgilerini de göz önüne alarak bambaşka dijital öğrenme platformları oluşturuyoruz.

ETİKETLER : Doğa English Lab , İngilizce , Eğitim , lider , yabancı dil , teknoloji , dijital

Doğa English Lab ile öğrencilerimize öğrendiklerini pekiştirmesini sağlıyor, bu çalışmalar ile İngilizce bilgi düzeyini arttırıyor ve yıl boyu ekstra online materyaller ile keyifli bir öğrenme ortamı sunuyoruz. Doğa Okulu öğrencileri sisteme e-doğa üzerinden ulaşılabilirler.