DOĞA HARİKALARI KUPAYA DOYMUYOR!

Bahçelievler kampüsü genç B erkek basketbol takımımız çekişmeli final maçında kupayı alan taraf oldu.

ETİKETLER : spor başarısı , okul sporları , istanbul liseler basketbol , 2018 türkiye liseler basketbol şampiyonası , bahçelievler doğa , spor okulları

Doğa Koleji Bahçelievler Kampüsü Lisesi genç B erkek basketbol takımımız İstanbul liseler basketbol şampiyonası finalinde karşılaştığı Avcılar Özel Eğitim ve Yaşam Merkezi Okyanus Anadolu Lisesini 65-64 yenerek şampiyon oldu. Doğa Harikaları zorlu geçen final maçında rakibini son dakikada attığı üçlükle mağlup etti. Maç sonrası büyük sevinç yaşayan öğrencilerimiz gelecek senenin en başarılı A takımı olacağının sinyallerini de verdi.

Takımımızı ve antrenörlerimizi kutluyor Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.