DOĞA HARİKASI ÖĞRENCİMİZDEN SU TOPUNDA MİLLİ BAŞARI

Doğa Kolejinin genç sporcuları başarıdan başarıya koşuyor.

ETİKETLER : yüzme başarısı , iskenderun kampüsü , spor başarısı , okul sporları , yüzme eğitimi , su topu milli takımı

Donanımlı ve başarılı sporcular yetiştirme vizyonuyla, okulumuz hem şehrimizi temsil etmeye hem de ülkemiz milli takımına katkıda bulunmaya devam ediyor. Türkiye, Romanya, Sırbistan ve Bulgaristan gibi ülkelerde gerçekleştirilen uluslararası yüzme organizasyonlarında büyük başarılar elde eden öğrencimiz İskenderun Kampüsü öğrencilerimizden Melis Kuseyri, son olarak U-17 Su Topu Kadın Milli Takımına seçilerek Bulgaristan’da gerçekleştirilen BOTEV-Days Turnuvası'ndan başarıyla döndü.

Öğrencimiz, 28 Haziran’da Almanya’da U-19 kategorisinde düzenlenecek su topu turnuvasında milli takımımızla ülkemizi ve şehrimizi temsil edecek.

Doğa Koleji olarak öğrencimizi tebrik ediyor, Almanya’da başarılar diliyoruz.