DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR!

Özlüce Doğa Okulu Rehberlik Birimi ve Ortaokul Meclisi Bursa genelinde dev bir projeye imza atıyor.

ETİKETLER : doğa için pedal çevir , proje , sosyal sorumluluk , öğrenci meclisi , rehberlik birimi , bursa , özlüce doğa koleji

Özlüce Doğa Koleji Öğrenci Meclisi 9 Mayıs Cumartesi günü "Doğa İçin Pedal Çevir" adlı proje ile tüm bisiklet ve doğaseverleri bir araya getiriyor. Projeye destek veren tüm doğaseverler Özlüce Doğa Koleji’nde toplanarak Uludağ Üniversitesi’ne kadar pedal çevirecekler. Proje kapsamında Uludağ Üniversitesi'nde kahvaltı yapılarak Felsefe Bölüm Başkanlığınca bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Uludağ Üniversitesi, Nilüfer Belediyesi, Doğa Koleji, Bursa İl Spor Müdürlüğü, Bursa Bisiklet İl Temsilciliği ve Uludağ Üniversitesi Bisiklet Kulübü'nün destek verdiği projede; sizi de sağlık, doğa, kardeşlik ve dayanışma için pedal çevirmeye davet ediyoruz.

Haydi gel, sen de bizimle ol!

DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİR!