DOĞA KOLEJİ 18. GELENEKSEL EĞİTİM SEMPOZYUMU’NDA

Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Eğitim Sempozyumu Antalya'da başladı.

ETİKETLER : özel okullar sempozyumu , 18. eğitim sempozyumu , eğitim ve etik , ali rıza lüle , erkut bozkurt , zuhal şahan

Ulusal ve uluslararası alandan eğitim duayenlerini bir araya getiren 18. Geleneksel Eğitim Sempozyumu, bu yıl ‘Eğitim ve Etik’ temasıyla açıldı.

Sempozyumun onur konuğu  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk olurken, Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Halkla İlişkiler Satış & Pazarlama ve Medya Genel Müdür Yardımcısı Erkut Bozkurt, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Genel Müdür Danışmanı Ata Özer, İnsan Kaynakları Direktörü Zuhal Şahan, Akademik Direktör Dr. Sanem Hüner, Sakarya Doğa Koleji Kurucusu ve Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Taçyıldız ile Antalya Koordinatörü Göksel Yalçın sempozyumda Doğa Kolejini temsil etti.

30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen sempozyuma 24’ü Türkiye'den, 7'si yabancı olmak üzere 31 akademisyen ‘Eğitim ve Etik’ temasına ilişkin görüşlerini paylaşacak.