DOĞA KOLEJİ BORNOVA KAMPÜSÜ'NE PINAR KARŞIYAKA SÜRPRİZİ

Sporla iç içe yetişen Bornova Kampüsü öğrencilerimiz, Pınar Karşıyaka basketbol takımı oyuncularını ağırlayarak basketbolu ve profesyonel spor hayatını yakından tanıdılar.

ETİKETLER : pınar karşıyaka , doğa koleji bornova , basketbol , spor , emin saraç , Bryon Allen , Marko Banic , Kaptan Erdi Gülaslan

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda zorlu bir maç takvimine hazırlanan Pınar Karşıyakalı oyuncular, 5 Nisan tarihinde Doğa Koleji İzmir Bornova Kampüsü’ndeki öğrencilerimizle bir araya geldi

Okulun konferans salonunda küçük hayranlarıyla buluşan Pınar Karşıyakalı oyunculardan Bryon Allen , Marko Banic , Kaptan Erdi Gülaslan ve Takım Menajeri Emin Saraç büyük bir coşku ile karşılandılar. Oyuncular ve menajer Emin Saraç öğrencilerin birbirinden ilginç ve neşeli sorularını keyifle yanıtladılar. Menajer Emin Saraç, basketbolun küçük yaşlardaki fiziksel ve sosyal önemini vurgularken spor disiplininin ne kadar erken yaşta başlarsa o kadar etkili ve kalıcı olacağına dikkat çekti.

Mini konferans sonunda oyuncular; öğrencilerimizle ve yöneticilerimizle fotoğraf çektirdi, çiçekleri ve zorlu maç takvimi için başarı dileklerini kabul ettiler.