DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI SONA ERDİ!

Doğa Kolejinin, başarıyı %100'e varan burs oranlarıyla ödüllendirdiği Bursluluk Sınavı başvuruları 12 Ocak 2018 saat 12.00 itibariyle sona ermiştir. Gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür eder, sınavda başarılar dileriz!

ETİKETLER : özel okul bursluluk , eğitim bursu , doğa koleji burs , doğa koleji bursluluk sınavı , bursluluk sınavı başvuru , doğa koleji bursluluk sınavı ne zaman

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı ile başarıyı destekliyoruz. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 13 Ocak 2018 tarihindeki bursluluk sınavı, tüm Doğa Koleji kampüslerinde eş zamanlı gerçekleşecek. Bursluluk Sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

Sınav Tarihi: 13 Ocak 2018
Yer: Doğa Koleji Kampüsleri
Son Başvuru: 12 Ocak 2018 / Saat: 12.00

Devam eden burs programları ve detaylı bilgi için tıklayınız...

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf için Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerini , 9, 10 ve 11. sınıf için Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, Coğrafya derslerini içermektedir.

4 ve 5. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav, toplam 60 sorudan oluşur; sınavın süresi 100 dakikadır. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav ise toplam 70 sorudan oluşur, sınavın süresi 100 dakikadır. 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için düzenlenen sınav ise toplam 90 sorudan oluşur, sınavın süresi 110 dakikadır.