DOĞA KOLEJİ EBEVEYN OKULU'NDA VELİ SEMİNERLERİ YAVUZ DİZDAR İLE DEVAM EDİYOR

İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsünden Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar, Doğa Koleji Ebeveyn Okulu'nda velilerle bir araya geliyor.

ETİKETLER : doğa koleji ebeveyn okulu , veli semineri , veli rehberlik , veli konferansı , teknoloji ve çocuk , üniversiteye giriş , aile okuryazarlığı , yeni nesil ergenlik , çoc

Doğru beslenmenin bizler ve çocuklarımız üzerindeki etkisi tartışılmaz. En kıymetlimiz çocuklarımızın akademik başarısına bu kadar yatırım yaparken enerjilerini doğru kullanmalarını konusunda ne kadar destek olabiliyoruz? İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsünden Yrd. Doç. Dr. Yavuz Dizdar 10 Şubat 2018 Cumartesi saat 12.00'de Doğa Koleji Büyükçekmece Kampüsünde velilerle bir araya geliyor.

Doğa Koleji Ebevey Okulu'nda Semnerler Devam Ediyor!

Türkiye’de eğitimin lideri olarak eğitim ve gelişim sorumluluğumuzu sadece öğrencilerimizle sınırlı tutmuyor ebeveynleri de destekliyoruz. Yıl sonuna kadar bir çok farklı kampüsümüzde, uzman akademisyenler önderliğinde yapılması planlanan Doğa Koleji Ebeveyn Okulu, anaokulundan liseye kadar tüm yaş grubu aileleri kapsıyor. Doğa Koleji Ebeveyn Oklu'nda; "Teknoloji ve Çocuk", "Üniversiteye Giriş", "Aile Okuryazarlığı", "Yeni Nesil Ergenlik", "Çocukla İletişimde Oyun ve Sanat", "Dendroloji" gibi konular değerlendirilecek.

Doğa Koleji Ebeveyn Okulu kapsamındaki seminer ve atölyeler kamuoyuna açık olup katılım ücretsizdir.

Detaylı bilgi ve katılım için tıklayınız...