DOĞA KOLEJİ, EUROPEN BUSINESS AWARDS’DA TÜRKİYE’NİN EN İYİ ŞİRKETİ SEÇİLDİ! OYLAMA AVRUPA’NIN EN İYİSİNİ SEÇMEK İÇİN DEVAM EDİYOR!

DOĞA KOLEJİ, NATIONAL PUBLIC CHAMPION ve Ruban d’Honour ödülünü alarak Türkiye’nin en başarılı şirketi seçildi. Şimdi de Avrupa’nın en iyisi olmak için yarışıyor. Ekibimiz Londra’da INFOSYS merkez binasında Dünya’nın en büyük şirketlerinin CEO’larının karşısında Doğa Okulu olarak Türkiye’yi temsil etti. Sonuç 27 Mayıs’ta Atina’daki GALA yemeğinde duyurulacak. Ayrıca GALA yemeğinde Doğa Okulu tanıtım videosu tüm Dünya’ya izlettirilecek.

ETİKETLER : en başarılı şirketler , avrupa iş ödülleri , european business awards , national public champion , başarı , kurumsal başarı , ödül , ruban d’honour

2013-2014 European Business Awards – Avrupa İş Ödülleri” yarışmasında Doğa Koleji, aldığı “National Champion” ödülünden sonra “National Public Champion” olarak Türkiye’nin en başarılı şirketi, “Ruban d’Honour” ünvanıyla Avrupa’nın zirvedeki 100 şirketinden biri seçildi. Şimdi ise “National Public Champion” olarak Türkiye’yi Avrupa’da temsil ediyor.  Avrupa’nın en iyisi olmak için oylama 14 Ocak’ta başlayıp, 25 Mart’ta sona erecek. Tekrar oylama platformu İkinci kez oylamak için açıldı. Oylama için son tarih 25 Mart 2014.

Oylamaya katılmak için tıklayınız...