Haber ve Etkinlikler

DOĞA KOLEJİ FİZİK OLİMPİYATLARI FİNALİ SONUÇLANDI

Fizik alanında kendini akademik olarak geliştirmek isteyen 1.675 öğrencimizden 1. etap ve 2. etap sınavlarını başarı ile tamamlayan 13 öğrencimiz final sınavında kıyasıya yarıştı.


Öğrencilerimizin fizik bilimine karşı ilgilerini arttırmak, bu konuda akademik çalışmalar yapmalarını desteklemek ve öğrencilerimizi TÜBİTAK Fizik Olimpiyatları’na hazırlamayı hedefleyen Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları final etabı tamamlandı. Fizik alanında kendini akademik olarak geliştirmek isteyen 1.675 öğrencimizden 1 ve 2. etap sınavlarını başarı ile tamamlayan 13 öğrencimiz final sınavına girdi. Bu zorlu süreçte öğrencilerimiz alanında uzman fizik öğretmenlerimiz tarafından hazırlandı.

Final etabına katılan öğrencilerimiz fizik bilgilerini ve zamanı verimli kullanma becerilerini yarıştırdı. Doğa Koleji Fizik Olimpiyatları sonucu Ağrı Kampüsü öğrencisi Şevval Subaşı 1. olurken, İzmir Buca Kampüsü öğrencimiz Metin Furkan Amarat 2. ve Ankara Eryaman Kampüsü öğrencisi Alperen Dağ 3. olarak başarı ile tamamladılar.

Fizik Olimpiyatlarına katılan tüm öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ederiz.








 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL