DOĞA KOLEJİ İSTANBUL GENELİ SATRANÇ TURNUVASI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

İstanbul geneli okullar katılımlı Doğa Koleji Satranç Turnuvası, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Sancaktepe Kampüsü'nde başarıyla gerçekleşti

ETİKETLER : satranç turnuvası , doğa koleji satranç , sancaktepe doğa , satranç eğitimi , beyhan bayraktar

İstanbul Geneli Doğa Koleji Satranç Turnuvası 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Sancaktepe Kampüsünde il genelinden katılan sporcularının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Kupa ve madalyalar başarılı sporcularla buluştu. 2009-2012 doğumlu sporcuların 8 farklı kategoride 6 tur İsviçre sistemiyle yarıştığı turnuvada rekabet ve dostluk bir aradaydı.

Dereceye giren ilk 5 sporcu kupa ve madalya, 5.-10. dereceler üstün başarı madalyasıyla ödüllendirilirken, 7 yaş kategorisinde yarışı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası verildi. Türkiye şampiyonlarının da dahil olduğu turnuvada, Ukd li sporcuların yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı. Turnuvamız okul müdürümüz Gülşen Çavuş’un açılış ve hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı. Satranç Bölüm Başkanı Beyhan Bayraktar’ın 5 yılı aşkın süredir Doğa Kolejinde görev yapan satranç öğretmenlerine Onur Ödüllerinin takdimi açılışa damgasını vurdu.

Sporcuların tur aralarında eğlenmeleri için okul bahçesinde hazırlanan stantlarda satranç taşları boyama, satranç tahtası puzzle, bir hamlede matlar etkinlik istasyonları katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Baharın da gelmesiyle şenlik havasında geçen turnuva organizasyonu misafirlerin takdirini topladı.

Her yıl düzenlenen Doğa Koleji Satranç Turnuvası'nın artan ilgi ve bitmeyen coşkuyla devam etmesi bizleri de onurlandırdı.