DOĞA KOLEJİ, İSTANBUL PONY BÖLGE ENGEL ATLAMA ŞAMPİYONASI’NDA BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU!

9-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında Maslak Binicilik Tesisleri’nde koşulan İstanbul Pony Bölge Engel Atlama Şampiyonası’nda, PIII kategorisinde Şevval ER, Cuma ve Cumartesi yapılan PIII yarışmalarında hem günün 1.si, hem de bölge şampiyonu oldu.

ETİKETLER : İstanbul Pony Bölge Engel Atlama Şampiyonası , Doğa Okulu spor başarıları , spor , Binicilik

Pazar günü yapılan PII kategorisi yarışmalarında yarışan Eva KÖKSAL, Yasemin UYSAL, Atahan AKYÜZ, Can YARAN ve İshak Kürşat OKUMUŞ okulumuzu temsil ettiler. İlk parkuru hatasız tamamlayan Eva KÖKSAL, Can YARAN, İshak Kürşat OKUMUŞ ve Atahan AKYÜZ baraj parkuruna katılma hakkını kazandı ve Can YARAN bölge 2.si, İshak Kürşat OKUMUŞ bölge 3.sü oldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.